Verhuurproducten voor recreatie

Activate Rentals levert een gebruikersvriendelijk systeem om fantasierijke elektrische voertuigen eenvoudig in te zetten in de recreatiemarkt. Al onze producten zijn gebouwd om bestand te zijn tegen intensief commercieel gebruik, terwijl ze onweerstaanbaar blijven voor jong en oud. De verhuur van deze producten levert extra omzet op terwijl het systeem zorgt voor een minimale operationele belasting. Onze producten hebben allemaal een sterk, bewezen investeringsrendement.

Hogere omzet voor campings en bungalowparken

 

Verhoog uw omzet door het inzetten van onze fantasierijke elektrische voertuigen met geheel automatische reserverings- en activatiesysteem. Wij bieden dit systeem zowel op verhuur als revenueshare basis aan. Verhoog uw omzet zonder noemenswaardige toename van uw operationele kosten met deze innovatieve oplossing van Activate Rentals.

Operationele efficiënte

 

Via onze rapportage en alert mechanismes heeft u goed inzicht in de voertuigen onder beheer. Operationele taken zoals het opladen van de accu en het detecteren van een mogelijk probleem  worden eerder gesignaleerd zodat er op tijd actie ondernomen kan worden. Hiermee zijnn uw omzet en klantentevredenheid beter gebord. Iets wat met namen in het hoogseizoen het verschil kan maken.

Extra integratie mogelijk

 

Heeft u op uw park nog andere voertuigen die u binnen ons systeem wilt activeren? Neem dan gerust contact met ons op want integratie is waarschijnlijk heel goed mogelijk. Op deze wijze verlaagt u uw operationele kosten en verhoogt u de positieve ervaring van uw gasten bij het reserveren en gebruiken van dze voertuigen.

Eenvoudig reserveren en activeren voor gebruikers

 

Gebruikers reserveren en activeren de producten online. De software is zeer gebruikersvriendelijk en het maken van een reservering en het betalen ervan is in een handomdraai voltooid. Voor het activeren van de voertuigen is geen operationele ondersteuning nodig. Dit gebeurt geheel via onze eigen App zoals gebruikers dit ook al gewend zijn van deelscooters en -fietsen. Gebruikers hoeven nergens in de rij te staan om een reservering te maken en te kunnen activeren zodat zij optimaal van hun vakantie kunnen genieten.

Bij Activate Rentals gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.